Политика приватности

Политика приватности

Строго поверљиво

Чувамо вашу приватност

Поштовани корисниче, молимо вас да пажљиво прочитате ову Политику приватности пре него почнете да користите наш сајт.

Подаци које прикупљамо

Дом ученика средњих школа Вршац веома пажљиво, у складу са ГДПР-ом (Уредба ЕУ 2016/679) и  Законом о заштити  података о личности РС, рукује вашим личним подацима које прикупљамо од вас.

Подаци које прикупљамо су искључиво они које ви достављате и неопходни су у сврху пружања наше услуге. Прикупљамо само неопходне податке и чувамо их онолико колико је потребно у сврху пружања услуге, или колико дуго то закон који се односи на пословање у вези услуге коју вам пружамо, налаже.

Ваше личне податке које сте нам доставили не продајемо и не изнајмљујемо.

Такође, ваше личне податке не стављамо трећим правним и физичким лицима на располагање без вашег пристанка.

Дом ученика средњих школа Вршац прикупља следеће податке од вас:

Путем контакт формулара

  • Име и презиме
  • Назив предузећа
  • Имејл адреса
  • Број телефона

Начин на који можете  да извршите увид, добијете копију података које смо прикупили, исправите, или потпуно избришете своје личне податке

Корисник има право да захтева и добије потпуну  информацију о својим личним подацима које Дом ученика средњих школа Вршац прикупља, обрађује и складишти, што ће Дом ученика средњих школа Вршац и учинити у најкраћем року, а најкасније у року од месец дана од тренутка пријема захтева.

Такође, имате право да проверите, исправите, допуните, ажурирате, или обришете податке које у  вези са вама, а чува их Дом ученика средњих школа Вршац уколико су по вашем мишљењу застарели или нетачни, а не постоји нека законска основа која се коси са вашим захтевом. У ту сврху довољно је да измене пошаљете захтев на нашу имејл адресу info@internat-vrsac.edu.rs

Ви као посетилац сте упознати са правом да у сваком тренутку можете у целости повуц́и ову изјаву о сагласности. Уколико одлучите да повучете сагласност, ваши подаци се неће више обрађивати и биће избрисани из наше збирке података регистрованих корисника. У ту сврху довољно је да пошаљете поруку на нашу имејл адресу info@internat-vrsac.edu.rs.

Интернет сајт може садржати линкове до других интернет сајтова чији власник или корисник није Дом ученика средњих школа Вршац. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би вама пружили што више информација. Дом ученика средњих школа Вршац не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Дом ученика средњих школа Вршац не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности Дом ученика средњих школа Вршац.

Дом ученика средњих школа Вршац задржава право промене ове Политике приватности у било ком тренутку, без слања обавештења клијентима, те вас стога молимо да повремено проверите нашу Политику приватности, која је доступна на нашем сајту.